Blog
srijeda, srpanj 9, 2014
Isplata dividende za 2013. godinu iz Fonda hrvatskih branitelja počet će u ponedjeljak, 14. srpnja, u ukupnom iznosu od 37,5 milijuna kuna, što je po jednom udjelu u fondu 19,86 kuna.

Isplata dividendi obavljat će se isključivo u poslovnicama Fine, a za to treba predočiti osobnu iskaznicu ili putovnicu i original potvrde o OIB-u vlasnika udjela, te preslike tih dokumenata. Nikakvi drugi dokumenti neće biti prihvaćeni niti uzeti u obzir, priopćio je danas Erste Asset Management za upravljanje investicijskim fondovima.

S obzirom da je datum raspodjele dobiti Fonda HB 10. srpnja, pravo na isplatu dividende imat će branitelji koji posjeduju udjele u Fondu HB i koji su zahtjev za prodaju udjela podnijeli 12. svibnja ove godine ili kasnije, odnosno članovi Fonda kojima je dan za isplatu udjela 14. srpnja ili kasnije.

Na dividendu iz Fonda HB nemaju pravo članovi Fonda HB koji su zahtjev za prodaju udjela podnijeli zaključno s 11. svibnja 2014. ili ranije, prodali svoje udjele i ne raspolažu više niti jednim udjelom, prodali svoje udjele te im je datum isplate zaključno s 10. srpnja ili ranije.

Članovima Fonda HB koji su prodali svoje udjele, te su oni isplaćeni do ili 10. srpnja, dividenda je bila uključena u cijenu udjela, a što će se vidjeti već 11. srpnja kada će se cijena udjela onima koji imaju pravo na dividendu smanjiti za iznos dividende.

Zbog priprema za isplatu dividende za 2013. godinu, na dane 10., 11. i 12. srpnja neće se obavljati isplata dividendi iz ranijih godina. Ta dividenda će se moći podignuti od 14. srpnja, kada će ranije dividende i dividenda za 2013. godinu biti objedinjene u jedan iznos.

Zaprimanje zahtjeva za prodaju udjela i isplata udjela iz Fonda HB obavljat će se i na te dane prema uobičajenoj proceduri.

Za podnošenje zahtjeva za prodaju udjela te isplatu dividende treba, uz važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu, predočiti i original potvrdu o OIB-u, te preslike tih dokumenata.

oraoosijek @ 10:53 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, lipanj 25, 2014
PONOSNI SMO ŠTO SMO BILI HRVATSKI POLICAJCI
PONOSNO SVAKI DAN OBLAČILI SMO ODORU HRVATSKE POLICIJE
PONOSNO SLUŽIMO HRVATSKOM NARDODU
PONOSNO LJUBIMO SVETU ZASTAVU REPUBLIKE HRVATSKE

Sretan Vam Dan državnosti, dan kada je 1991. Hrvatski sabor donio odluku o suverenosti i samostalnosti RH!

oraoosijek @ 13:57 |Komentiraj | Komentari: 0
oraoosijek @ 12:06 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, lipanj 18, 2014
Objavljeni su rezultati natječaja Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Odlukom Upravnog odbora Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata od 12. lipnja 2014. godine, iz Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata odobreno je 7.107 stipendija za školsku odnosno akademsku godinu 2013./2014.

Više pročitati na MINISTARSTVO BRANITELJA

oraoosijek @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 0
subota, lipanj 14, 2014
UDRUGE SPECIJALNE POLICIJE IZ DOMOVINSKOG RATA U GUNJI
Volonteri strahuju da su se zarazili u poplavljenim selima
 
Pripadnici Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Orao
Objavljeno 13. lipnja, 2014.
Tone nekad upotrebljivog namještaja, bijele tehnike i vlažnih parketa prošloga su tjedna iz poplavljenih kuća u Gunji iznijeli pripadnici Orlova, Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Osijek.

U vlastitom angažmanu i vlastitom trošku danima su krčili brojne ulice i domove i slažu se da je ondje, gotovo mjesec dana nakon poplava, stanje katastrofalno. O svom zdravlju, kažu, ne razmišljaju, no mišljenja su da bi svi volonteri trebali biti cijepljeni kako ne bi došlo do neželjenih zdravstvenih posljedica.

- Kad sam se vratio iz Vrbanje, gdje sam pomagao, dobio sam virozu. Nadam se da mi to neće donijeti nekakve probleme, odnosno da to nije vezano uz činjenicu da nitko od nas volontera nije primio cjepivo. Mnogo je volontera i iako se, nakon što se voda povukla, ne može ući u pojedina mjesta bez odobrenja, nikome nije svejedno, zaključio je SašaTrajković, predsjednik Udruge, koji će unatoč tome ponovno krenuti u pomoć stanovnicima Gunje, gdje su prošloga tjedna cjelodnevno radili brojni pripadnici Udruge, među njima i Stanislav Čan, koji kaže da su po izlasku iz Gunje volonteri dezinficirani, a radovi nisu bili mogući bez zaštitnih odijela – bijelih kombinezona i zaštitnih naočala.

- Čistimo kuće danima, a namještaj koji se iznese iz kuće stavlja se s obje strane ulice, nakon čega ga odvoze na deponij. Polja su još uvijek pod vodom, životinja ima posvuda, ali narod je zahvalan na pomoći, a mi smo zadovoljni što smo mogli sudjelovati od početka do kraja, točnije od pravljenja zečjih nasipa pa do ovog čišćenja, prokomentirao je Čan, koji će se ponovo s ostalim "orlovima" ovih dana ponovo uputiti put Gunje i pomoći stradalim mještanima. Među njima bit će i Darijo Partić koji smatra da će život ondje biti moguć samo na katovima kuća. M.Mihelić

cijepiti samo one koji nikada nisu cijepljeni protiv tetanusa
Dr. Karlo Kožul, voditelj epidemiološke Službe Zavoda za javno zdravstvo, kaže kako se cijepljenje u poplavnim područjima preporuča samo onim osobama koje nikad nisu cijepljene protiv tetanusa. “Mislim da su osobe koje su ondje išle volontirati izuzetno dobro procijepljene pa dodatno cjepivo nije nužno. Činjenica je da starija populacija ima lošiju procijepljenost, a preporučam svakome tko se kojim slučajem ozlijedi da se obvezno javi svome liječniku”, savjetuje dr. Kožul.

oraoosijek @ 11:14 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, lipanj 9, 2014
UDRUGA SPECIJALNE POLICIJE IZ

DOMOVISKOG RATA ORAO OSIJEK

 

                                              POZIV

Pozivamo vas na redovnu izborno izvještajnu skupštinu,koja

će se održati dana 21.06.2014.god. subota,u prostorijama Općine Antunovac sa početkom rada u 11.00 sati.

Molimo da svojim dolaskom uveličate isti skup i da potvrdite svoj dolazak na tel:091/491-1991 te na mailudrugasjporaoosijek@gmail.com.

 

Ovim putem vas obavještavamo ukoliko niste podmirili članarinu da će te ujedno moći na licu mjesta učiniti isto,te oni pripadnici postrojbe koji još nisu članovi isto tako će se moći učlaniti,ponijeti dvije fotografije,te isti imaju pravo glasa.

 

Po završetku skupštine održati će se prigodni domjenak i druženje.

S poštovanijem

Predsjedništvo udruge

USPDR ,,ORAO¨ Osijek

 

U Osijeku 09.06.2014. Predsjednik

 

Saša Trajkovć  


Pročitaj kompletan post
oraoosijek @ 21:34 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, svibanj 28, 2014
Bravo momci...neki od vas su se tukli u "Oluji" protiv njih danas im pomažete to samo pokazuje vašu veličinu kao ljudi i profesionalaca.

oraoosijek @ 13:14 |Komentiraj | Komentari: 0
utorak, svibanj 20, 2014

MOLIM SVE ČLANOVE DA SE , PONEDJELJAK 19.05.2014. JAVE U PROSTORIJE UDRUGE OD 09.00 h PA
NADALJE, RADI DOGOVORA O NAČINU I VRSTI POMOĆI KOJU MI MOŽEMO PRUŽITI NAŠIM SUBORCIMA IZ
ŽUPANJE-DELTAMA, A KOJI SU POGOĐENI POPLAVAMA I HITNO IM JE POTREBNA POMOĆ.

PRENESITE PORUKU DALJE,OBAVJESTITE NAŠE SUBORCE..

HVALA UNAPRIJED.

Autor Zdravko Blažević   
Nedjelja, 18 Svibanj 2014 16:20

oraoosijek @ 12:34 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, travanj 28, 2014

PROTOKOL 

23 OBLJETNICE  MASAKRA 12 REDARSTVENIKA PRIPADNIKA SJP-e VINKOVCI U BOROVU SELU

02. svibnja 2014 godine

08:30 sati Okupljanje ratnih pripadnika SJP-a i  sudionika mimohoda (ispred čempresa na ulazu u Borovo Selo)

09:00  sati Svečani mimohod predvođen ratnim pripadnicima SJP-e (od čempresa do spomenika ubijenim pripadnicima SJP

10:00 sati Dolazak sudionika mimohoda kod spomenika ubijenim  redarstvenicima pripadnicima SJP-e Vinkovci u Borovu Selu

10:30 sati Odavanje počasti ubijenim redarstvenicima SJP-e Vinkovci polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća

Prigodni govor predstavnika udruga koji su svojim sudjelovanjem u Domovinskom ratu doprinijeli stvaranju RH

12:00 sati Odlazak na mjesto masovne grobnice Ovčara i odavanje  počasti ubijenim ranjenicima i braniteljima Vukovara polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća

13:00 sati Polaganje vijenaca kod križa na ušću Vuke u rijeku Dunav

14:00 sati Završetak protokola

Očekujemo Vaš odaziv komemorativnoj obljetnici u što većem broju!

Za sva eventualna pitanja dostupni smo na gore navedene brojeve.

Mole se svi članovi udruge da se odazovu u što većem broju, slobodno možete povesti svoje članove obitelji i prijatelje.

oraoosijek @ 11:48 |Komentiraj | Komentari: 0
OVIM PUTEM OBAVIJEŠTAVAMO SVE ČLANOVE KOJI SU SE PRIJAVILI DA UVELIČAJU I PRISUSTVUJU PRVOJ KONVENCIJI HR.BRANITELJA,KOJA ĆE SE ODRŽATI 16.05.2014 PETAK,U ZAGREBU DVORANA LISINSKI,DA JE POLAZAK AUTOBUSA U 08.30 PETAK ISPRED ROBNE KUĆE BILLA OSIJEK KNEZA TRPIMIRA 14.

MOLIMO DA U 08.00 BUDETE NA LOKACIJI.. HVALA

 

1. KONVENCIJA HRVATSKIH BRANITELJA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI

UDRUGE IZ DOMOVINSKOG RATA NA DRŽAVNOJ RAZINI

Na radnom sastanku održanom 15. travnja (utorak) 2014. godine u prostorijama Savezu udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja (Zagreb, Kneza Mutimira 5) predsjednici i predstavnici 11 udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata na državnoj razini nakon pojedinačnog izlaganja i rasprave o aktivnostima i rezultatima vezanima za zaključke sa prethodnih sastanaka  donijeli  su

Z a k lj u č k e

1.) Obilježavanje obljetnice vojno-redarstvene akcije 'Bljesak'

1.1. Udruge državne razine će pokazati zajedništvo sudjelovanjem u programu obilježavanja VRA 'Bljesak' 03. svibnja 2014. godine u Pakracu, a prema protokolu i dogovoru Zorana Marasa (predsjednik USJP 'Omega' Bjelovar) sa predstavnicima Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata Pakrac-Lipik, te će protokol dostaviti udrugama državne razine.

Poželjno je da što više sudionika dođe u odorama. Prijevoz udruge osiguravaju samostalno.

1.2. Udruge državne razine neće zajednički sudjelovati u protokolu obilježavanja 'Bljeska' 01. svibnja 2014. godine u Okučanima niti će utjecati na ne/nazočnost udruga pojedinačno.

1.3. Udruge državne razine će u budućnosti u planiranju zajedničkog nastupa u obilježavanju VRO 'Bljesak' voditi računa o potrebi naizmjeničnog davanja podrške i u drugim mjestima kao što su Nova Gradiška i Novska.

2.) Obilježavanje obljetnice masakra hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu 02.svibnja 1991. godine

2.1. Udruge državne razine će zajedničkim nastupom pokazati zajedništvo na obilježavanju 02.  svibnja 2014. godine u Borovu.

2.2. Nositelj protokola obilježavanja je udruga specijalne policije iz Domovinskog rata koja će protokol obilježavanja dostaviti udrugama državne razine.

 

2.3. Zbor gardijskih brigada će za svoje članove osigurati 3 ili četiri autobusa za odlazak u Borovo, a ostale udruge mogu dostaviti broj svojih zainteresiranih članova kako bi eventualno jedan dio njih uključili u iste autobuse prema broju raspoloživih mjesta (zainteresiranost dostaviti na e-mail: sandra.sucurovic@gmail.com).

Poželjno je da što više sudionika dođe u odorama.

3.) Konvencija hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovi njihovih obitelji

 

3.1. Prema zaključcima sa prethodnih sastanaka i raspoloživim terminima Konvencija će se održati 16. svibnja 2014. godine u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Vrijeme održavanja je između 13:00-16:00 sati, a detaljnija satnica i protokol će biti utvrđen na slijedećem sastanku.

3.2. Nositelji organizacije održavanja Konvencije su stradalničke udruge  iz Domovinskog rata državne razine, a braniteljske udruge će biti suorganizatori. Zaključeno je kako će se na taj način izbjeći medijske manipulacije i osporavanje ciljeva Konvencije. Obzirom da nisu sve udruge nazočile sastanku i donošenju zaključaka Organizacijski odbor će uputiti upit prema stradalničkim udrugama prema kojem se trebaju pismeno očitovati o prihvaćanju sudjelovanja.

3.3. Slijedom zaključaka sa prethodnog sastanka (09.travnja 2014.) i današnjih dopuna prijedloga izlaganja  Konvenciji će biti podijeljena u tri tematske cjeline:

1. Sociološki aspekt iz perspektive prošlosti, sadašnjosti i budućnosti

Izlagač prve tematske cjeline biti će angažiran od strane Zbora gardijskih brigada (gospodin Renato Matić ili netko drugi). Vezano za ovo izlaganje udruge trebaju gospođi Sandri Šućurović (e-mail:sandra.sucurovic@gmail.com) dostaviti specifičnosti sociološkog aspekta svog članstva kako bi se kroz izlaganje što kvalitetnije obuhvatile sve kategorije branitelja i stradalnika Domovinskog rata.

2. Pravni aspekt statusa branitelja i članova njihovih obitelji

Izlagač ove tematske cjeline prema dogovoru će biti Đuro Glogoški. udruge koje nisu do sada dostavile svoju problematiku pravne regulative, istu trebaju dostaviti Đuri Glogoškom (e-mail: udruga.100-tnih.hrvi.i.skupine@os.t-com.hr).

3. Verifikacija Domovinskog rata i hrvatskih branitelja

Kroz izlaganje vezano za verifikaciju Domovinskog rata potrebno je staviti težište i na pitanje prepoznatljivosti hrvatskih branitelja u Evropskoj uniji razlogom situacija neprepoznatljivosti niti u okvirima Republike Hrvatske.

Izlagač ove tematske cjeline biti će dogovoren na slijedećem sastanku.

Najjača poruka i zaključak koji će se odaslati sa Konvencije mora biti ZAJEDNIŠTVO uz jasnu poruku: HRVATSKI BRANITELJ POBJEDNIK U RATU I POBJEDNIK U MIRU.

3.6. O tome na koji način će sudjelovati predstavnici institucija i vjerske zajednice na Konvenciji, odnosno tko će biti pozvani gosti ili eventualni govornici rasprava je na slijedećem sastanku.

 

3.8. Udruge iz Domovinskog rata državne razine trebaju zaključno sa 06. svibnja 2014. godine dostaviti popis imena svojih članova koji će sudjelovati na Konvenciji  (na obrascu koji dostavljamo). Prijave (u elektronskom obliku) dostaviti na e-mail: zuuhbdrrh.neda@gmail.com.

Sudionici Konvencije će pri dolasku biti akreditirani prema vašim dostavljenim popisima. Akreditacija podrazumijeva potpisivanje sudionika na ulazu gdje će biti postavljeni stolovi sa obilježjima udruga. Akreditiranje će provoditi osobe koje će biti angažirane na volonterskoj osnovi (iz redova udruga).

4.) Civilno društvo-braniteljske udruge

4.1. Zbog specifičnosti braniteljskih i stradalničkih udruga iz Domovinskog rata te različitih tumačenja o civilnom društvu, kao i polarizacije istog u RH potrebno je planirati organiziranje okruglog stola na tu temu.

Ispred Zbora udruga gardijskih brigada Sandra Šućurović će SUOZNHB, odnosno Ljiljani Alvir proslijediti dopis koji je Zbor uputio Platformi civilnog društva osnovanoj 2012. godine kako bi se i ostale udruge na sličan ili isti način mogle oglasiti. Po primitku navedenog dopisa isti će biti proslijeđen svim udrugama iz Domovinskog rata državne razine.

5.) Slijedeći sastanak udruga iz Domovinskog rata na državnoj razini će se održati 07. svibnja 2014. godine u prostorijama HVIDR-a RH, Zagreb, Galovićeva 10, sa početkom u 11:00 sati.

Potvrdu Vašeg dolaska ili dolaska Vašeg zastupnika, kao i eventualnu spriječenost dostavite na e-mail:zuuhbdrrh.neda@gmail.com

Zaključci će sa današnjim danom biti dostavljeni udrugama iz Domovinskog rata na državnoj razini.

U Zagrebu, 17. travnja 2014.

Obrazloženje uz točku 3.8) Zaključaka sastanka od 15. travnja 2014.

Na prijedlog Zbora gardijskih brigada prihvaćeno je prijavljivanje sudionika Konvencije poimenično ispred svake udruge.

Udruge iz Domovinskog rata državne razine trebaju zaključno sa 06. svibnja 2014. godine dostaviti popis imena svojih članova koji će sudjelovati na Konvenciji  (na obrascu koji dostavljamo).

Prijave (u elektronskom obliku) dostaviti na e-mail: zuuhbdrrh.neda@gmail.com .

 Priloženi obrazac po potrebi možete prilagoditi broju sudionika ispred vaše udruge.

Molimo sve krovne udruge, zajednice, saveze, zbor da prema svojim ustrojstvenim oblicima/udrugama pošalju obrazac i tek kad imaju povratno od svih svojih temeljnih udruga, podružnica, dostave na navedenu e-mail adresu i u roku koji je prethodno naveden.

Isto tako molimo da se upiše voditelj i način dolaska kako bi organizacijski mogli osigurati što kvalitetniju realizaciju (parkiranje, dolazak do same dvorane, osiguranje akreditacije i akreditiranog mjesta u dvorani..) .

Prijave članova za sudjelovanje na konvenciji  mogu se obaviti u prostorijama udruge.

Predsjednik gl.odbora Zdravko Blažević

oraoosijek @ 11:45 |Komentiraj | Komentari: 0
nedjelja, travanj 20, 2014


oraoosijek @ 17:09 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
utorak, veljača 18, 2014
 

Za one koji neznaju doktor Lovrić je bio naš pripadnik specijalne jedinice policije Orao Osijek. Sa svojom medicinskom ekipom po svim terenima snama i na Velebitu iako je bilo pasje vrjeme po zimi .... čovjek i dan danas radi i spašava živote što reći nego svaka ti čast ....dok !
 

oraoosijek @ 00:38 |Komentiraj | Komentari: 0
srijeda, veljača 12, 2014
U tijeku je prikupljanje dokumentacije za pokretanje žalbe/tužbe na protupravno smanjivanje stečenih prava kroz smanjenje naših mirovina. Odvjetnički tim odvjetnika Zvonimira Hodaka podnijeti će žalbu/tužbu na ovu odluku Vlade RH, obzirom da su ukinuta stečena prava zagarantirana Ustavom.

Potrebna dokumentacija:

1. Preslika Rješena o mirovini
2. Preslika zadnjeg odreska od mirovine
3. Odvjetnička punomoć (iz NN ili knjižare) potpisana u doljnjem desnom kutu ispod datuma (gornji dio nije potrebno popuniti), na poleđini Punomoći potrebno je napisati ime i prezime, adresu i broj za kontakt podnositelja zahtjeva
4. Priložiti 100,00 kn za odvjetničke troškove.
Molimo vas da prilikom uplate isto evidentirate uplatnicom, te jedan primjerak ostavite podnosiocu tužbe/žalbe, a drugi primjerak u bloku uplatnica - sebi (zbog svoje evidencije).

Dokumentirani spis stavite u kovertu formata A4, te u istu stavite i 100,00 kn, i nakon toga ju zalijepite, a na prednju stranu napišite ime osobe čiji se spis nalazi u sadržaju iste. Do kraja mjeseca prikupljajte predmete a nakon toga ćemo dogovoriti dostavu dokumentacije odvjetničkom timu, kako je najedekvatnije izvršiti dostavu. 

NAPOMENA: Pojedini branitelji i članovi obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja su već dobili novo rješenje o načinu i razlozima smanjenja mirovina. Ukoliko ima takvih u vašim sredinama neka uz sve gore navedeno prilože i presliku tog rješenja.
oraoosijek @ 22:01 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, veljača 10, 2014

Natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka

pročitati više link http://mup.hr/178565.aspxoraoosijek @ 13:25 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, prosinac 20, 2013


oraoosijek @ 17:20 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, prosinac 16, 2013
Poštovani,
Policijskih udruga branitelja Baranje dana 21. prosinca 2013. godine povodom 22 godišnjice vojno redarstvene akcije „Đavolja greda“ u suradnji sa drugim udrugama proisteklim iz domovinskog rata i institucijama civilne vlasti grada Osijeka i županije osječko-baranjske planira položiti vijence i zapalit lampione ispred središnjeg križa na Biljskoj cesti.


Raspored aktivnosti:
Dana 21. prosinca 2013. godine (subota).
11,00 sati – biljska cesta kod križ, polaganje vijenaca
12,00 sati - svečana sjednica u prostorijama DVD Bilje
13,00 sati - prigodni domjenak


oraoosijek @ 21:16 |Komentiraj | Komentari: 0
petak, studeni 15, 2013
P O Z I V

 

 

Poštovani,

 

ovim putem pozivamo Vas da u što većem broju svojom nazočnošću i okupljanjem u Vukovaru dana 18. studenog 2013. godine odamo počast gradu heroju i njegovim žrtvama koje su svoje živote dale za našu slobodu.

 

Molimo Vas da ponesete ratne zastave i svijeće.  

 

Mjesto okupljanja bit će ispred zgrade županije dok je vrijeme okupljanja najkasnije u 09:00 sati.   

 

 

 

TAJNIK UDRUGE                 PREDSJEDNIK SO                       PREDSJEDNIK UDRUGE

 

Tihomir Babok                        Antun Blažević, v.r.             Josip Klemm, v.r. 

oraoosijek @ 23:31 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, studeni 7, 2013


oraoosijek @ 22:16 |Komentiraj | Komentari: 0
ponedjeljak, kolovoz 5, 2013
ČESTITAMO VAM DAN POBJEDE DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI - DAN HRVATSKIH BRANITELJAoraoosijek @ 10:32 |Komentiraj | Komentari: 0
četvrtak, srpanj 25, 2013


Pozivamo Vas da zajedno odamo počast poginulim hrvatskim braniteljima u Dalju.

Program obilježavanja dana 1.kolovoza 2013.

10.00 sati- Polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred spomen - obilježja poginulim hrvatskim braniteljima.

11.00 sati- Sveta misa zadušnica za poginule hrvatske branitelje u crkvi sv.Josipa u Dalju.

PU OSIJEČKO-BARANJSKA

Načelnik- Milan Baričević.

oraoosijek @ 22:47 |Komentiraj | Komentari: 0
Arhiva
« » tra 2018
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
SAT
Aktuelne Vijesti Glas Slavonije
Nema zapisa.
Brojač posjeta
22861
Index.hr
Nema zapisa.